#LaatsteVlog

Carry Slee

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
#LaatsteVlog

paperback/ gebrocheerd: € 11.99

ISBN: 9789048847167, 208 blz., October 2018
Formaat: 21.1 (h) x 13.6 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 225 gram.

Uitgever: Carry Slee

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Noud en Gijs trainen voor de marathon in New York. Maar als Noud zijn vriend in een noodsituatie laat vallen zegt Gijs de vriendschap op. Niet alleen Gijs, maar de hele klas maakt Noud uit voor lafaard. Behalve Roos die stiekem verliefd op hem is. Om te bewijzen dat hij geen watje is gaat Noud met hulp van Roos vloggen en haalt extreme stunts uit.

Tegelijkertijd ziet Roos haar fijne leventje veranderen wanneer de dochter van haar stiefvader bij hen komt wonen. Waarom doet die ineens zo bitchy en wil ze steeds geld lenen?
Roos en Noud komen erachter dat ze verstrikt is geraakt in enge praktijken. Er is maar een manier om alles te bewijzen: het maken van een laatste vlog die de wereld zal veranderen...

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Carry Slee is met stip op één de meest bekende kinderboekenauteur. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Negen keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn inmiddels meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

#Laatstevlog

paperback/ gebrocheerd: € 19.95
Noud en Gijs trainen voor de marathon in New York. Maar als Noud zijn vriend in een noodsituatie laat vallen zegt Gijs de vriendschap op. ...

Meer boekennieuws op Facebook.