Maison Mari

Mari Maris

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Maison Mari

gebonden: € 39.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789048844869, 568 blz., September 2019
Formaat: 25.8 (h) x 19.8 (b) x 4.6 (d) cm. Gewicht: 1607 gram.

Uitgever: Carrera

trefwoorden: groente groentebijbel groenten maison mari mari maris mari plukt de dag mari's groentebijbel saladebijbel vegan veganistisch vegetarisch

beschrijving

Een reis door het jaar in kleine geschiedenissen en grote gerechten van soezen en moussen tot kroketten, tarteletten & bonbons. Geserveerd in 54 uitgebreide menu's voor alleseters, geheelonthouders, veganeusjes, carnivoren, culi's en normale mensen.
Een avond met vrienden aan tafel. Heel leuk en toch ook wat stressvol: er moet een menu verzonnen én gekookt worden. Kijkend in kookboeken en tijdschriften dienen de ideeën zich aan, maar als alle notities en uitgescheurde pagina's naast elkaar liggen, blijken het vier voorgerechten en een dessert, zonder hoofdgerecht. Of uw liefde voor deeg leverde een menu op waarbij alle gangen een jasje hebben, gefrituurd, gestoomd of gebakken... Hoe dan wel? Over het samenstellen van een goed menu valt van alles over te weten en ontdekken.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Mari Maris weet alles over groente; dat liet ze al zien met de door pers en publiek bejubelde Groentebijbel, met Saladebijbel en met het uitgebreide vegetarische naslagwerk Mari plukt de dag. Ze is kok en verbouwt al jaren haar eigen groente. Daarnaast heeft Mari ook een eigen restaurant, le Jardin des Etoiles, in de Picardie in Frankrijk. Daar gebruikt ze in haar verfijnde gerechten enkel lokale en vaak zelf verbouwde producten. Het enthousiasme waarmee ze vertelt over haar belevenissen en plattelandsperikelen werkt aanstekelijk.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.