Je komt Den Haag niet uit

Tijl Beckand

Vincent de Vries

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Je komt Den Haag niet uit

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789048844326, 224 blz., November 2019
Formaat: 21.1 (h) x 13.5 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 300 gram.

Uitgever: Inside

trefwoorden: aad de mos ado ado den haag cabaret den haag dick advocaat eerste divisie eredivisie harrie jekkers lama's lex schoenmaker sport tom beugelsdijk ...

beschrijving

Tijl Beckand, de stand-upcomedian/cabaretier die opgroeide in de Archipelbuurt in Den Haag, speelde in de jaren 80 in de B-jeugd van ADO Den Haag. Het eerste haalde hij echter niet. Daarvoor ontbrak simpelweg de kwaliteit. Maar hoe pijnlijk en teleurstellend dat ook was, de liefde voor de club is nooit verdwenen. Voor "Je komt Den Haag niet uit" keert Beckand, bekend van onder meer De Lama's, terug naar zijn Haagse trots en ontmoet hij zijn Haagse helden van toen en nu. Met medewerking van onder anderen Dick Advocaat, Aad de Mos, Lex Schoenmaker, Tom Beugelsdijk en Harrie Jekkers.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Vincent de Vries (1973) is journalist voor een veelvoud aan titels van Playboy tot Quote. Hij schreef in 2013 de besteller Vechtlust over oud-voetballer Fernando Ricksen. Dit boek verscheen in 2014 tevens in Groot-Brittannië, onder de naam Fighting Spirit. In 2015 publiceerde hij Balverliefd, samen met Oranje-voetbalster Anouk Hoogendijk.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.