Hotel Hartzeer

Susan Smit; Marion Pauw

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789048844067, 352 blz., February 2018
Formaat: 21.0 (h) x 13.6 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 368 gram.

Uitgever: Lebowski

trefwoorden: advies bedrogen behandelkamer connie palmen echtscheiding eerste hulp bij liefdesverdriet gastenboek gebroken hart hartzeer hotel hotel ...

beschrijving

Wijze woorden, troost en goudeerlijke, hilarische ontboezemingen voor iedereen die weet wat voor
een slagveld de liefde kan zijn.

Bestsellerauteurs Susan Smit en Marion Pauw zijn beiden hartzeeroverlevenden. Als geen ander weten ze dat niets je zo overhoop kan gooien als relatiegedoe, het uitmaken, en bedrogen en verlaten worden. Het liefst demp je de pijn met allerhande middelen en trucjes, maar daardoor mis je wel een geweldige mogelijkheid voor persoonlijke groei. Een gebroken hart geeft je de kans om oude trauma's en verborgen schatten naar boven te halen en brengt je dichter bij wie je werkelijk bent. En wat het betekent om lief te hebben.

In Hotel Hartzeer delen Smit en Pauw hun eigen ervaringen, praten ze met experts als Margriet Sitskoorn, Roos Vonk en Connie Palmen, en geven ze praktisch advies om liefdesverdrietigen door de dagen heen te loodsen.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Susan Smit (Author)
Susan Smit (1974) is columnist en schrijfster. Ze heeft inmiddels veertien succesvolle boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Gisèle en De eerste vrouw en boeken over persoonlijke ontwikkeling, zoals Wijze vrouwen en En dan de liefde. Van Gisèle werden ruim 30.000 exemplaren verkocht. De eerste vrouw is haar meest recente roman.

Marion Pauw (Author)
Marion Pauw is de auteur van o.a. Zondaarskind, Jetset, Daglicht, Hemelen en We moeten je iets vertellen. In 2015 was ze auteur van de Maand van het Spannende Boek.

toelichtingHét boek over liefdesperikelen, van de eerste kus tot de meest recente echtscheidingrecensie citaatWijze woorden, persoonlijke ervaringen, troost en humor. Net wat je nodig hebt in zware liefdestijden.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.