Hip-Hop Alphabet

Howie Abrams; Michael McLeer

gebonden: € 15,00
ISBN: 9789048842681, geïllustreerd, 32 blz., december 2017, Engels UITVERKOCHT!

Uitgever: Arcade

beschrijving

Kinderen krijgen de kans op een leuke en inventieve manier over de hiphopcultuur te leren. Een nieuwe generatie maakt kennis met de rijke geschiedenis van dit genre.
Alle 26 letters van het alfabet raken verschillende iconen en elementen uit de hiphopcultuur. Volgens Abrams en Kaves staat de B voor Beastie Boys en de J voor Jay-Z. Niet alleen rappers en groepen worden uitgelicht, ook dj'en, vinyl, microfoons en graffiti. Met een kort voorwoord van Darryl 'DMC' Daniels van Run DMC over het combineren van artistieke graffiti met heldere woorden over hiphop, dat een creatief educatie-experiment biedt aan jong en oud. Hiphop als perfect middel om te leren.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Howie Abrams werkte voorheen in de muziekindustrie en is nu schrijver. Hij schreef mee met Finding Joseph I: An Oral History of H.R. van Bad Brains en The Merciless Book of Metal Lists. Daarnaast is hij co-host van radioshow Merciless met rapper Ill Bill. Hip-Hop Alphabet schreef hij samen met graffiti-artist Michael McLeer.toelichtingHiphop als perfect middel om te leren, voor jong en oud!

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.