Gordon

Biografie van een entertainer

Marcel Langedijk

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789048840243, 240 blz., February 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Lebowski

trefwoorden: artiest blaricum blushing comedy central roast entertainer geer en goor: stevig gebouwd geer en goor: zoeken een hobby gerard joling gillend ...

beschrijving

Hij verkocht miljoenen platen, stond in bomvolle theaters, sporthallen en arena's, en maakt al jarenlang de best bekeken en meest spraakmakende tv-programma's van Nederland: Gordon Heuckeroth.
Van zijn roerige jeugd in Amsterdam-Noord tot aan de glamourvilla's in Het Gooi, van marktkoopman naar de zegereeksen met De Toppers in de ArenA. Over de zoektocht naar liefde en geluk, over drank, drugs, seks en de keerzijde van roem.

In Gordon: biografie van een entertainer vertelt hij openhartig over zijn leven in en buiten de spotlights. Een intiem, geestig en soms wrang zelfportret van een man met vele gezichten.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Marcel Langendijk (1972) is schrijver en journalist voor o.a. JFK, LINDA., Libelle en Volkskrant Magazine. Hij schreef onder meer Mannen, de waarheid (2015), Eeuwige roem (2015) en Gelukkig hebben we de foto's nog (2017), over de euthanasie van zijn broer.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.