Het ultieme tostiboek

Jasper Kool

 
 

gebonden: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789048840182, 208 blz., May 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Carrera

beschrijving

Krokant vanbuiten en zacht vanbinnen. Wie kent hem niet? Tosti's zijn eenvoudig en vullend troostvoer. Geliefd door kinderen en volwassenen. Het kan als een warm ontbijtje, een stevige lunch of als avondeten belegd met een goed stuk plat gegrild vlees.

Iedereen kan een tosti maken, in een contactgrill, in een pan, een tosti-ijzer, in de oven of zelfs tussen twee strijkijzers. De tosti is behoorlijk fool proof. Het enige wat je nodig hebt is twee boterhammen en kaas.

Het leuke aan een tosti is dat je er eindeloos mee kunt variëren. Iedereen kent de tosti ham-kaas en tosti ananas, maar heb je ook weleens gedacht aan een tosti met gamba's en sambalkaas, een zoete tosti met witte chocolade en aardbeien, of juist hartig met gegrilde bataat of een tosti Chinese baopao? Met slechts een paar simpele, maar smaakvolle ingrediënten creëer je de lekkerste tostivariaties!

Het ultieme tostiboek biedt verrassende tostirecepten ingedeeld in Klassiek, Trendy, Cheffy, Hollands, Spicy, Mediterraan, Werelds en Zoet.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Jasper Kool runt samen met zijn compagnons Sam Holtus en Wibe Smulders Happy Tosti, waar meer dan de helft van de medewerkers een arbeidsbeperking heeft. Als kleine jongen was hij dol op tosti's en varieerde eindeloos met beleg tussen twee boterhammen. Tijdens zijn studie aan de Hogere Hotelschool ontwikkelde hij de passie voor koken en begon met het verzamelen van kookboeken; een eigen kookboek over tosti's kon dus niet uitblijven.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.