Gehaakte knuffeldieren

Kerry Lord

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789048318070, geïllustreerd, 128 blz., October 2019
Formaat: 27.7 (h) x 21.0 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 516 gram.

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

beschrijving

Meer dan 40 haakpatronen voor zachte dierenknuffels

Bereid je voor op gezellige uren met een sportieve, hippe neushoorn, een olifant die heerlijk kan koken en op zoek is naar de man van haar dromen en een zeer galante tijger...

Met nog slechts twee weken tot de geboorte van haar zoon Edward pakte Kerry Lord voor het eerst de haaknaald op en dat was het begin van haar haakobsessie. In de daaropvolgende maanden groeide week voor week de collectie gehaakte dieren, tot het boek gevuld was met 40 unieke dieren om zelf te haken.

Deze schattige dieren met enorme persoonlijkheden worden gemaakt met behulp van eenvoudige haaktechnieken, en met de stap-voor-stapinstructies kunnen ook beginners meteen aan de slag. Elk dier is voorzien van een universeel patroon en door garen met een andere dikte te gebruiken, met een bijpassende haaknaald, kun je de dieren naar wens groter of kleiner haken.

Deze bijzondere dieren worden gehaakt met superzacht garen dat verkrijgbaar is in een prachtig natuurlijk kleurenpalet en ze zullen al snel je hart veroveren, dus haak je een weg door de hele beestenboel voor een fantastische collectie knuffeldieren!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.