Riviercruises

50 prachtige reizen over de waterwegen van 6 continenten

Nick Dalton; Deborah Stone

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Riviercruises

gebonden: € 37.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789048317684, 208 blz., October 2019
Formaat: 26.8 (h) x 22.5 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 1214 gram.

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

beschrijving

Europa kent grootse rivieren die het continent doorkruisen, zoals de Donau met zijn vele muzikale associaties en de Wolga, die door de Gouden Ring van Moskou stroomt. De rivieren van Noord-Amerika variëren van de afgelegen Yukon tot de ouderwetse charme van de machtige Mississippi en de klassieke zuidelijke steden, terwijl Zuid-Amerika met de Amazone 's werelds langste rivier heeft.

De onderhoudende tekst is per continent verdeeld en beschrijft de routes van de rivieren - zowel de bevaarbare als de onbevaarbare delen - van de bron tot het einde. Sommige reizen zijn dagtochten, andere duren twee weken of langer en gaan door verschillende landen. Hoe lang of breed ze ook zijn, de rivieren bieden natuurwonderen, flora en fauna, door de mens gemaakte staaltjes van techniek, hoofdsteden en historische bakens - een constant en voortdurend veranderend landschap dat je in een aangenaam tempo kunt bewonderen.

Deborah Stone is een bekroonde cruiseschrijver die bijdragen levert aan de reispagina's van een groot aantal Britse kranten en tijdschriften. Daarnaast heeft ze reisgidsen voor het Verenigd Koninkrijk geschreven. Nick Dalton is een reisjournalist met als specialiteit het schrijven over cruises voor verschillende tijdschriften en kranten, waaronder The Times. Hij schreef ook diverse reisgidsen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.