Technieken en recepten voor het roken

van vlees, vis, groente en nog veel meer

Ardie A. Davis

gebonden: € 15,00
ISBN: 9789048316502, geïllustreerd, 128 blz., juni 2018
Formaat: 21,0 (h) x 21,0 (b) x 1,7 (d) cm. Gewicht: 501 gram.

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.

beschrijving

Roken is leuk... op de barbecue welteverstaan!

Het maakt niet uit of u een enorme luxe smoker of een doodgewone kogelbarbecue heeft - als u de 25 onmisbare rooktechnieken kent, kunt u altijd genieten van heerlijk zelfgerookte ribs, zalm en kip.

Waar vind ik die technieken, hoor ik u denken. Hier, in dit boek. Met deze technieken en de 25 bijbehorende recepten bent u niet alleen een 'smoker' maar vooral 'hot'!

'Toen ik destijds probeerde om mijn culinaire reputatie in de barbecuewereld te vestigen, zocht ik de deskundige leiding van Ardie Davis via zijn innerlijke barbecuesjamaan Remus Powers. In dit boek laat hij iedereen delen in zijn jaren- en jarenlange ervaring. Geen enkele barbecue-avonturier mag dit boek missen.'
‒ Chris Schlesinger, chef/mede-eigenaar van The Automatic en coauteur van Grill It! en Let the Flames Begin

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.