Jij bent awesome

Vind je veerkracht en leef doelbewust

Neil Pasricha

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Jij bent awesome

paperback/ gebrocheerd: € 22.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789047014331, 240 blz., August 2020
Formaat: 21.1 (h) x 13.6 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 345 gram.

Uitgever: Business Contact

beschrijving

In ‘Jij bent awesome’ legt Neil Pasricha uit dat we in een wereld leven waarin bijna alles mogelijk en maakbaar lijkt te zijn. Niets staat een succesvol en gelukkig leven in de weg. Maar hierdoor leggen we de lat hoog voor onszelf, ervaren we keuzestress en staan we onder een alsmaar groeiende druk. We gaan ertegenaan, maar hebben last van faalangst en kunnen geen tegenslagen verdragen. We lijken wel van porselein. We buigen niet, we breken.
Volgens Neil Pasricha, die eerder succesvolle boeken over dankbaarheid en geluk schreef, moeten we veerkrachtiger worden; leren omgaan met tegenslag en aan een positief zelfbeeld bouwen. ‘Jij bent awesome’ is er om ons eraan te herinneren dat elk probleem een kans biedt, dat elke doodlopende straat toch een verborgen deur heeft en dat elke terugslag uiteindelijk een stap vooruit is. Trouwens… dit boek is er om je eraan te herinneren dat jij awesome bent.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Neil Pasricha is een New York Times-bestsellerauteur van vijf boeken, een award winnende podcastpresentator en een veelgevraagd spreker voor onder meer TED, SXSW en Google.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.