Waarom je altijd wilt winnen van je navigatiesysteem

En 99 andere belangrijke technlogische vragen van deze tijd

Rens van der Vorst

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Waarom je altijd wilt winnen van je navigatiesysteem

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789047013891, 224 blz., July 2020
Formaat: 20.1 (h) x 12.5 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 280 gram.

Uitgever: Business Contact

beschrijving

Rens van der Vorst geeft in ‘Waarom je altijd wilt winnen van je navigatiesysteem’ antwoord op belangrijke technologische vragen. Want we leven meer dan ooit in een wereld vol digitale technologie. Videovergaderingen. Selfies. Big Data. Sociale media. Emoji. Netflix. Slimme barbies. Bitcoins. Kunstmatige intelligentie. Biotechnologie. Algoritmes. Spotify. Smartphones. Zelfrijdende auto’s. Dickpics. Robots. En dat is slechts een niet geheel willekeurige selectie.

Zo’n wereld leidt tot allerlei nieuwe vragen. Vragen zoals: Is er over een paar jaar geen fake news meer? Waarom zie ik alleen lelijke vrouwen op Tinder? Als het product gratis is, ben ik dan het product? Zijn we straks te dom om het klimaatprobleem op te lossen? Gaan onze banen nu wel of niet verdwijnen? Is Buienradar wel te vertrouwen?

‘Waarom je altijd wilt winnen van je navigatiesysteem’ is hilarisch, soms kort door de bocht, soms genuanceerd, soms absurd, soms confronterend, maar altijd vol nieuwe inzichten over de rol van technologie in ons leven.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Rens van der Vorst is technofilosoof bij Fontys Hogescholen. Hij runt het platform technofilosofie.com en doet onderzoek naar manieren om mensen na te laten denken over hun relatie met technologie. Daarnaast vertelt hij overal vermakelijke maar belangrijke verhalen over een wereld vol technologie en onze plaats daarin. Eerder schreef hij Appen is het nieuwe roken.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.