4 managementprincipes voor gegarandeerde resultaten

Stephen R. Covey; Bob Whitman; Breck England

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
4 managementprincipes voor gegarandeerde resultaten

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789047003366, geïllustreerd, 122 blz., May 2010
Formaat: 21.6 (h) x 14.4 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 190 gram.

Uitgever: Business Contact

vertaald door: Ypie Veenstra

beschrijving

In 4 Managementprincipes voor gegarandeerde resultaten beschrijft Stephen R. Covey principes die in goede en slechte tijden tot betere resultaten leiden:
1 Excellente uitvoering: de sterkste bedrijven hebben eenvoudige doelen, vertaald in heldere ijkpunten die consequent worden nagestreefd. Elk teamlid kent zijn aandeel in het streven en voert zijn werk volgens die ijkpunten uit.
2 Een goede vertrouwensbasis met alle stakeholders: vertrouwen verhoogt je slagkracht en verlaagt je kosten, vooral in roerige tijden.
3 Maximalisatie in plaats van efficiëntie: de sterkste bedrijven richten zich op waardevermeerdering in plaats van kostenefficiëntie.
4 Betrokkenheid in plaats van angst: Geef je medewerkers een missie en een strategie die ze zich eigen kunnen maken, dan zetten ze hun onzekerheid om in betrokkenheid.

Als je op één ding kunt vertrouwen in het bedrijfsleven, is het onzekerheid. Het lukt lang niet alle bedrijven om op koers te blijven door de woelige baren van de economische realiteit. 4 managementprincipes voor gegarandeerde resultaten is een toegankelijk boek voor elke manager die met heldere richtlijnen tot duurzaam goede resultaten wil komen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.