Het FUCK IT-dieet

Eten zou makkelijk moeten zijn

Caroline Dooner

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 20.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789046826416, 272 blz., January 2020
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 347 gram.

Uitgever: Nieuw Amsterdam

vertaald door: Anke ten Doeschate

beschrijving

NOOIT MEER DIËTEN MAAR GENIETEN VAN ETEN

Diëten werken niet. Althans, niet op de lange termijn. En toch voelen we ons na iedere mislukte afvalpoging schuldig. Waarom heb ik zo'n honger? Wat is er mis met mij? Caroline Dooner biedt je een simpel alternatief om je fysieke, emotionele en mentale relatie met voedsel te herstellen. Het geheim? Eten. Wat je maar wilt. Eer je eetlust en luister naar je honger. Als je lichaam eenmaal uit de survivalmodus is, wordt het steeds makkelijker om te luisteren naar wat het echt nodig heeft. En een gezondere relatie met eten zorgt voor een gezondere jij.

Het FUCK IT-dieet is niet alleen hilarisch geschreven, het is ook wetenschappelijk goed onderbouwd. Een must-read voor elke chronische diëter. Christine Northrup, New York Times #1-bestsellerauteur

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Caroline Dooner is schrijver, performer, yogaleraar (van wie je lekker lang op de grond of in de kindhouding mag blijven liggen), en een voormalige jojo-diëter. Haar eigen ellendige geschiedenis met eten motiveerde haar tot het schrijven van dit boek. Daarnaast heeft ze een succesvolle podcast en geeft onlinecursussen over intuïtief eten en zelfacceptatie.recensie citaatOp dit boek hebben we gewacht. Zo verfrissend.recensie citaatIedereen die weleens tevergeefs een dieet heeft geprobeerd, zal genieten van dit onorthodoxe en oprechte boek van Dooner.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.