Lekker laten lullen

En dan ben je dertig

Suzette Hermsen; Lianne Marije Sanders

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Lekker laten lullen

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789046825068, 224 blz., June 2019
Formaat: 21.0 (h) x 13.6 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 293 gram.

Uitgever: Nieuw Amsterdam

beschrijving

Dè opvolger van de millennial-bestseller Zeik niet zo

Als je dertig bent, word je geacht je het leven wel zo'n beetje uitgevogeld hebben. Een vast contract, koophuis, stabiele relatie, helder hoofd. Niet meer zomaar op vrijdagavond om drie uur 's nachts met je gezicht over de straatstenen schuren. Je weet het verschil tussen pinot grigio en pinot gris, en hebt Ali B. (met tegenzin) uit je muziekcollectie geschrapt. Je toekomstige kinderen staan keurig ingeschreven bij de opvang, pensioen is op orde, vijfdeurs auto en hond in de pocket. Je bent, kortom, volwassen.

Nou, lekker laten lullen, zeggen Suzette Hermsen (1987) en Lianne Marije Sanders (1988). Ze doen heus pogingen zich verantwoordelijk te gedragen (afval scheiden) of zichzelf te vinden (Lianne las alle zelfhulpboeken van bol.com in een poging haar burn-out te boven te komen), maar bovenal doen ze maar wat. Zonder vijfjarenplan. Maar met een fles pinot grigio. Want gris, dat kende Suzette tot deze aanbiedingstekst niet eens.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Suzette Hermsen (1987) is coördinator LINDA.reizen, schrijft een column in LINDA.meiden en belandt
steevast in een identiteitscrisis als iemand vraagt of ze journalist is.

Lianne Marije Sanders (1988) noemt zichzelf afwisselend 'journalist', 'copywriter' en 'creative'. Dat laatste zag ze op iemands Linkedin-profiel en vond ze eigenlijk wel geinig. Ze bedenkt en maakt het allerliefst verhalen en doet dat voor zowel tijdschriften als bedrijven.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.