Seks voor Dummies

Ruth K. Westheimer; Pierre A. Lehu

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Seks voor Dummies

paperback/ gebrocheerd: € 14.99

ISBN: 9789045356907, geïllustreerd, 320 blz., July 2020
Formaat: 21.5 (h) x 14.1 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 437 gram.

Uitgever: BBNC Uitgevers

beschrijving

S-e-k-s is geen vies vierletterwoord! Praten over seks is soms nog best lastig, maar steeds minder taboe. In deze nieuwe editie van 'Seks voor Dummies' leer je op een nieuwe manier kijken naar intimiteit - net als alles wat daarbij komt kijken - en hoe je het meeste plezier haalt uit jouw seksleven. Sexpert dr. Ruth helpt je bij het verkennen van de ins & outs van relaties, seks met je partner en alle gezondheids- en sociale perikelen die je mogelijk tegenkomt. Ze geeft je gedogen advies over hoe je je behoeften met je partner kunt bespreken en ervoor kunt zorgen dat de seks die je hebt, seks is waar je van geniet.

Dr. Ruth Westheimer is Amerika's favoriete sekstherapeut. Ze is auteur van meer dan veertig boeken en presentatrice van verschillende televisieshows over seksualiteit.

Pierre A. Lehu werkt al tientallen jaren samen met dr. Ruth als publicist en schrijver.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatSeks voor Dummies / Dr. Ruth K. Westheimer, Pierre A. Lehu ; vertaling [uit het Engels]: Jan van de Westelaken voor Fontline ; redactie: MartÐn van Opbergen, Fontline. - Vierde editie, Amersfoort : BBNC uitgevers, 2020. - XIX, 327 pagina's : illustraties ; 22 cm.
Dit boek geeft via het vertrouwde 'Dummies'-concept uitgebreide informatie over seks. In eerste instantie voor beginners, maar ook voor gevorderden.
recensie citaatHet bevat vierentwintig hoofdstukken, verdeeld over vijf delen. Deel een behandelt de geslachtsorganen. Deel twee gaat in op het voorspel, orgasme en naspel. Deel drie besteedt aandacht aan masturbatie, orale seks, homoseksualiteit en seks op latere leeftijd. In deel vier komen geslachtsziekten, erectie- en libidoproblemen aan de orde. Deel vijf sluit af met tips. Verder informatie over de auteur, een dankwoord, literatuurtips en een index en functionele lijntekeningen en cartoons. recensie citaatIn de kantlijn staan verschillende pictogrammen om belangrijke informatie te markeren. Het boek bevat humor en is op luchtige toon geschreven. Dr. Ruth K. Westheimer is in Amerika een zeer bekende sekstherapeute met een eigen praktijk. Zij heeft ruim dertig boeken op haar naam staan, geeft vele lezingen en doceert aan de universiteit. Grondig herziene versie; er is eigenlijk sprake van een nieuw boek.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.