iPad voor Dummies

Edward C. Baig; Bob LeVitus

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
iPad voor Dummies

paperback/ gebrocheerd: € 14.99

ISBN: 9789045353494, geïllustreerd, March 2017
Formaat: 24.1 (h) x 17.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 436 gram.

Uitgever: BBNC Uitgevers

beschrijving

Met de nieuwe editie van iPad voor Dummies leer je de nieuwste tips en trucs om meer uit je iPad te halen. Het boek geeft up-to-date uitleg over onder meer iCloud, iTunes en FaceTime. Ook komt aan bod hoe je kunt surfen over het internet, e-mails kunt versturen en ontvangen, apps kunt downloaden uit de App Store, foto's en video's kunt delen, muziek kunt luisteren en nog veel meer. iPad voor Dummies maakt het zelfs voor de grootste digibeet mogelijk om het gebruik van zijn iPad onder de knie te krijgen!

Edward C. Baig en Bob LeVitus staan bekend als ware 'Mac-goeroes' en hebben meerdere boeken geschreven over iPhone, iPad, OS X en Mac.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatiPad voor dummies / Edward C. Baig, Bob LeVitus; vertaling 1e editie [uit het Engels]: Jan van de Westelaken en Marc Regenboog, Fontline; redactie: Hessel Leistra, Fontline. - 2e
editie/ bewerking 2e editie: Marc Regenboog, Fontline, Amersfoort : BBNC Uitgevers, 2O17. - XVI, : illustraties; 24 cm.
Hetboek 'iPad voor Dummies' is natuurlijk niet weggelegd voor mensen die al kunnen lezen en schrijven met de iPad. Maar als het apparaat nieuw voor je is, is dit een boek waar je veel
aan kunt hebben. Het boek behandelt voornamelijk de iPad met iOs-besturingssysteem 10.2 en versie 12.5.4 vaniTunes. Onderwerpen die behandeld worden, zijn onder andere: het internet, e-mail, navigatie, muziek luisteren, video afspelen, fotograferen, e-boeken lezen en de instellingen om het apparaat naar eigen smaak af te stellen. Ook de programma's iCloud en FaceTime komen voorbij en het boek sluit af met tips en handige weetjes en een register.
Geactualiseerde herdruk.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.