Pianospelen voor dummies

Adam Perlmutter

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Pianospelen voor dummies

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789045353272, geïllustreerd, January 2017
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 644 gram.

Uitgever: BBNC Uitgevers

serienaam/reeks: Voor Dummies

vertaald door: Ysolde Bentvelsen; Nel Goebertus

redactie: Wilma Eras

beschrijving

Dankzij zijn enorm brede toonbereik is de piano veelzijdig genoeg om melodiee¨n te produceren en tegelijkertijd begeleiding te bieden. Maar deze opvallende eigenschap maakt het ook zo lastig om pianospelen onder de knie te krijgen. De nieuwe editie van 'Pianospelen voor Dummies' zet alle informatie die je nodig hebt uiteen in duidelijke, simpele instructies en biedt je online bovendien tientallen audioclips en video's die je helpen je pianoskills uit te breiden. Ben je een beginner op het gebied van pianospelen, dan is deze gids een volledige inleidende cursus. Voor de
meer gevorderde pianospeler is het een handig naslagwerk om je kennis en vaardigheden mee op te frissen. Of je nu klassieke muziek, rock, blues of country wil spelen, 'Pianospelen voor Dummies' bevat alle kennis die je nodig hebt om vandaag nog aan de slag te gaan!
Adam Perlmutter is freelance muziekschrijver en heeft verschillende Voor Dummies-boeken over muziek geschreven, waaronder Broadway Piano Songs For Dummies, Sing with the Choir For Dummies en Classic Rock Guitar Songs For Dum­mies.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.