Photoshop Elements 15 voor Dummies

Barbara Obermeier; Ted Padova

paperback/ gebrocheerd: € 19,99: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789045353180, geïllustreerd, december 2016
Formaat: 24,1 (h) x 17,0 (b) x 2,3 (d) cm. Gewicht: 708 gram.

Uitgever: BBNC Uitgevers

vertaald door: Hans van ter Toolen

redactie: Jan van de Westelaken

beschrijving

Photoshop Elements is de bestverkochte fotobewerkingssoftware en Adobe blijft constant innovatieve mogelijkheden toevoegen aan het programma. Deze eindeloze mogelijkheden voor fotografen en fotofans zijn dankzij Photoshop Elements 15 voor Dummies nu ook voor jou binnen handbereik! Van de basis van Photoshop Elements tot het werken met lagen, het gebruiken van speciale effecten en tekengereedschappen en het aanpassen van kleuren en helderheid, deze toegankelijke en kleurrijke gids bevat alle informatie die je nodig hebt om adembenemende foto's te maken.

Barbara Obermeier is hoofd van Obermeier Design, een studio voor grafisch ontwerp gespecialiseerd in print- en webdesign. Ted Padova is een internationaal erkende autoriteit op het gebied van Adobe Acrobat en digitale beeldvorming.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatPhotoshop Elements 15 voor Dummies / Barbara Obermeier, Ted Padova ; vertaling en bewerkin Hans van der Tooien; redactie: Jan van de Westelaken. - Amersfoort: BBNC Uitgevers, 2016. -XVII, 406 pagina's: illustraties; 24 cm.

Sinds de opkomst van de digitale fotografie hebben de meeste mensen vele duizenden foto's opgeslagen op de computer. Adobe Photoshop Elements maakt het mogelijk deze foto's te ordenen, te bewerken en vervolgens te delen. Met dit boek leert men werken met deze fotosoftware. Het is opgedeeld in zes delen en achttien hoofdstukken, namelijk: Aan de slag (beginselen beeldbewerking, uitleg pixels en kleur, verkennen Foto-editor), Foto's beheren in de Organizer, Foto's selecteren en corrigeren, Laat je creatieve kant zien (effecten, tekenen, tekst), Afdrukken, maken en delen en Tips voor betere composities en projectideeën. Alles wordt begrijpelijk en stapsgewijs uitgelegd en verduidelijkt met vele kleurenafbeeldingen, handige tips, opmerkingen en een heldere lay-out. Door de vele nuttige achtergrondinformatie, zoals over de opbouw van digitale afbeeldingen en resolutie, wordt het hoe en waarom ook duidelijk. Zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Zeer goed als naslagwerk te gebruiken door de uitgebreide inhoud, index en verwijzingen in het boek.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.