Mijn bullet journal - Maak je eigen trackers

Michelle Tiemann

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Mijn bullet journal - Maak je eigen trackers

paperback/ gebrocheerd: € 12.99

ISBN: 9789045324296, geïllustreerd, 112 blz., April 2019
Formaat: 23.0 (h) x 21.9 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 462 gram.

Uitgever: BBNC Uitgevers

beschrijving

Het basisprincipe van het tracken van je humeur, gewoonten en allerlei andere zaken is dat je ze op een leuke manier kunt documenteren in je bullet journal en door het visueel maken makkelijker kunt analyseren. Aansluitend kun je stappen nemen om een positieve verandering door te voeren. Door het tracken van verschillende aspecten van je leven kun je goede gewoonten stimuleren en slechte gewoonten afleren.
Met Mijn Bullet Journal - Maak je eigen trackers leer je hoe je zelf eenvoudig trackers voor allerlei zaken start en bijhoudt. Het boek staat vol met voorbeelden en uitleg om aan de slag te gaan met het bijhouden van je voeding, slaap, lichaamsbeweging, dankbaarheid, mooie momenten, gewoonten en nog veel meer.

Michelle Tiemann is technisch tekenaar en plannerprofessional. Ze is thuis in handletteren, bullet journalen en stempels. Ze werkt onder de naam van haar start-up Gero Kreativ en heeft vele volgers op Instagram en andere sociale media waar ze regelmatig creatieve beelden plaatst van haar plannerkunstwerken (@Gerokreativ).

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.