Taart uit de blender

Mixen, in de oven zetten en klaar

Guillaume Marinette

 
 

gebonden: € 11.99

ISBN: 9789045216867, geïllustreerd, 76 blz., September 2019
Formaat: 20.9 (h) x 20.8 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 400 gram.

Uitgever: Karakter Uitgevers BV

fotografie: Valery Guedes

beschrijving

In een halfuurtje een taart op tafel zetten? Het kan! Probeer eens de romige chocoladetaart met gehakte hazelnoten, de rabarber-meringuetaart of die met speculaas of frambozen en witte chocolade. Ook een hartige taart is zo gefikst: wat dacht je van tomaten-feta, uien-geitenkaas, curry of zalm? De recepten gaan over alles in één: één keer voorbereiden, één keer de oven in en dan een perfecte taart. (Je hoeft het deeg dus niet apart te maken.) Meng alle ingrediënten, giet ze in een bakvorm en zet deze in de oven. Tijdens het bakken splitst de taart zichzelf in tweeën: een knapperige deegbodem met een zachtere bovenkant en vulling. Snel en ongelooflijk lekker!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.