Mijn Japanse keuken

Stevan Paul

 
 

gebonden: € 29.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789045213286, geïllustreerd, 224 blz., November 2018
Formaat: 26.9 (h) x 20.2 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 1198 gram.

Uitgever: Karakter Uitgevers BV

beschrijving

In Mijn Japanse keuken zijn 80 recepten opgenomen die verrassend eenvoudig te bereiden zijn. Stevan Paul laat hiermee zien hoe veelzijdig de Japanse keuken is. Hij geeft informatie over ingrediënten, basisrecepten en alternatieven bij elk recept met praktische winkeltips en instructies voor het zelfmaken van bijvoorbeeld teriyakisaus en dashi.

Mijn Japanse keuken laat zien dat de Japanse keuken veel verder gaat dan sushi en sashimi. Omdat men in Japan heel lang geen vlees heeft gegeten (slachten van dieren deed men niet), zijn vooral rijst en vis de hoofdingrediënten, aangevuld met veelzijdige groentegerechten. Een lichte gezonde keuken dus, die energie en kracht geeft.

De Japanse keuken is een tijdloze keuken die goed past bij onze tijd, omdat men in Japan al eeuwenlang de culinaire deugden die tegenwoordig in zwang zijn hoog in het vaandel heeft staan: het gebruik van regionale en seizoensgebonden producten, de beste natuurlijke ingrediënten en het achterwege laten van 'pakjes en zakjes'.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.