Cakeology

inspirerende stap-voor-stap-projecten voor sensationele taardecoratie

Juliet Sear

gebonden: € 12.50
ISBN: 9789045210339, geïllustreerd, 240 blz., January 2016
Formaat: 25.6 (h) x 20.5 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 969 gram.

Uitgever: Karakter Uitgevers BV

fotografie: Helen Cathcart

vertaald door: Mariëlle Steinpatz

beschrijving

'Werken met Juliet is een geweldige ervaring. Ik weet niet zeker waar ik het meest van onder de indruk ben: van haar professionele decoratievaardigheden of van hoe verrukkelijk haar taarten smaken!' - Buddy Valastro, presentator Cake Boss

Met Cakeology laat Juliet Sear zien hoe je zelf oogverblindende taarten kunt maken. Taarten met een gegarandeerde WOW!-factor.


Cakeology bevat makkelijke recepten voor beginners, zoals eenvoudig versierde koekjes, mini-cakejes met ganache en een piñatataart (met een verrassing erin!). Maar ook moeilijkere taarten komen aan bod die een grotere uitdaging vormen, zoals stapeltaarten en taarten met prachtige decoraties, zoals een bloemenvaastaart. Sears laat alle facetten van taartdecoratie zien, van het maken van fondantbloemen tot het schilderen op suikerglazuur.

De recepten in het boek zijn helder en makkelijk te volgen, ook voor absolute beginners. De stap-voor-stap-fotografie, de vele tips en de uitleg van technieken maken het mogelijk dat ook hobbybakkers de taarten uit het boek kunnen maken.

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: