Mangelvrouw

Marion van de Coolwijk

 
 
paperback/ gebrocheerd: € 15.99
ISBN: 9789045210179, 320 blz., August 2016
Formaat: 21.6 (h) x 14.0 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 474 gram.

Uitgever: Karakter Uitgevers BV

beschrijving

IJzingwekkend thrillerdebuut van bestsellerauteur Marion van de Coolwijk

Bette van Maanen ziet haar comfortabele leven in duigen vallen als haar man Lucas na een ongeluk in het ziekenhuis belandt. Zijn revalidatie zal lang duren en een zware weg worden.
Zijn verpleegster Monica blijkt een oude bekende van Bette, die haar nog kent uit haar schooltijd. Daar was Monica vanwege haar postuur het doelwit van de gemene pesterijen van Bette en haar vriendinnen. Monica blijkt dit echter allemaal vergeven te hebben en ontpopt zich tot een luisterend oor en sterke schouder voor Bette.
Bette en Monica krijgen steeds diepere gevoelens voor elkaar, die de veeleisende en dwingende Lucas dreigt te verstoren als hij weer thuiskomt uit het ziekenhuis. Vanuit het bed waaraan hij gekluisterd is, beveelt hij Bette om hem in alles te gehoorzamen en behandelt hij haar als een soort slavin. Maar Bette heeft hele andere plannen dan zich door haar man te laten gebruik als huishoudster. Samen met Monica - die de verpleging van Lucas op zich neemt - maakt Bette een plan om zich onafhankelijk te maken van haar wrede en emotioneel afstandelijke man...

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: