Nachtrust

Lessen in slaap

Richard Wiseman

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789045036908, 320 blz., July 2018
Formaat: 21.1 (h) x 13.5 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 335 gram.

Uitgever: Atlas Contact

vertaald door: Ralph van der Aa

trefwoorden: dromen insomnia nacht slaap

beschrijving

Wat gebeurt er tijdens onze slaap? Wat is het beste moment om te ontwaken? Wat kunnen we doen om snurken tegen te gaan? Hoe kunnen we nachtmerries voorkomen? Wat zijn de geheimen van ‘superslapers’?
Bijna een derde van ons leven brengen we slapend door, en toch weten we weinig van wat er gebeurt tijdens deze donkere uren. In Nachtrust onthult Richard Wiseman de wetenschap over de slapende hersenen.
Inzicht in ons slaapgedrag is essentieel, want zelfs een beetje slaaptekort kan een nadelig effect op onze gezondheid, levensduur en -vreugde hebben. Wiseman baseert zich op recent onderzoek en nieuwe experimenten, en op het grootste archief van droomverslagen ter wereld. Hij laat op fascinerende wijze zien hoe wij het meeste uit onze nachtrust kunnen halen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Richard Wiseman (1966) is hoogleraar psychologie en onderzoekt paranormale verschijnselen en thema’s als kans, verandering, bedrog, overtuiging. Hij is een bestsellerauteur in Engeland en zijn werk is in dertig talen vertaald.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.