Schuldig

Folkert Oldersma

 
 

gebonden: € 16.95

ISBN: 9789044839111, May 2020
Formaat: 21.9 (h) x 15.2 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 384 gram.

Uitgever: Clavis Uitgeverij

beschrijving

young adult, Nederlands, van eigen bodem, reeks, liefdesverdriet, thriller, stalken, wraak

Schuldig is nog spannender dan Dodelijk bericht, waarin we de stoere, maar ook zeer gevoelige Quirine leerden kennen. Ook haar sympathieke grootouders zijn weer van de partij. Voor young adults met pit.

Een kus leidt tot een breuk met haar geliefde Jonathan. Het is de eerste van een reeks gebeurtenissen die het leven van Quirine compleet overhoophalen. Er is de winkeldiefstal, de drug in haar drankje, en ga maar door. Wie is die zwarte capuchon en waarom doet hij haar dit allemaal aan? En wat heeft de zelfmoord van Rivka ermee te maken?

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Folkert Oldersma

Folkert Oldersma (1951, Leeuwarden) was werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs en in het hoger beroepsonderwijs. In opdracht werkte hij ook als schrijver. Voor het onderwijs schreef hij handboeken op het gebied van onderzoek en hoogbegaafdheid, een educatieve kleuterreeks en, samen met andere auteurs, onderwijsmethodes. Ook schreef hij scenario’s voor tv en het theater. De komst van kleinkinderen in zijn leven deed een oude liefde opbloeien. Sindsdien vertelt hij niet alleen verhalen, maar schrijft hij ze ook op.

www.folkertoldersma.nl
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.