Niet meer piekeren kun je leren

Paul MCGEE

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Niet meer piekeren kun je leren

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044755589, geïllustreerd, 224 blz., September 2019
Formaat: 21.5 (h) x 14.9 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 437 gram.

Uitgever: Centrale Uitgeverij Deltas

beschrijving

Hoe je met kleine veranderingen je zorgen, stress en angsten kunt loslaten

Heb je soms het gevoel dat je je te vaak zorgen maakt? Pieker je niet alleen over de grote dingen, maar ook over de kleine? Wel, je bent niet de enige. Maar zo hoeft het niet te zijn.

Zorgen, stress, angsten - welk etiket je er ook op wilt plakken - hebben een grote invloed op je leven en je omgeving. Wanneer je piekert, lijkt het alsof de motor van je gedachten voortdurend wordt aangedreven. Je krijgt geen rust en dat put je uit. En als je moe bent, denk je niet helder. En als je niet helder denkt, maak je gemakkelijker fouten en heb je niet altijd een even duidelijk zicht op wat belangrijk is en wat niet.

Maar goed nieuws: er is een uitweg!

Je kunt leren om kalm en beheerst om te gaan met de uitdagingen die het leven je voorschotelt. Je kunt leren om de positieve kanten van stress en zorgen te benutten en de negatieve achter je te laten.

Paul McGee is in het Verenigd Koninkrijk een van de vooraanstaande sprekers op het gebied van verandering, zelfvertrouwen, relaties op de werkvloer, motivatie en stress. Hij schreef al verschillende boeken over deze onderwerpen en is de stichter en bezieler van S.U.M.O. (Shut Up, Move On).

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.