De ultieme f*ck it methode

Ontdek de kunst van het loslaten

Alexandra REINWARTH

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De ultieme f*ck it methode

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789044753738, 160 blz., July 2019
Formaat: 21.5 (h) x 15.1 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 316 gram.

Uitgever: Centrale Uitgeverij Deltas

beschrijving

Iedereen kent ze wel: die beslissende momenten in het leven waarop duidelijk wordt dat het tijd is om de zaken anders aan te pakken. Alexandra Reinwarth beleefde zo'n glorieus moment toen ze 'fuck it' zei tegen haar vervelende vriendin Katrien. Niet alleen voelde Alexandra zich toen als een soort Jeanne d'Arc in een heldhaftige filmscène, haar leven bleek daarna ook gewoon veel leuker te zijn! Ze stelde zichzelf dus de vraag: wat zou er gebeuren als je eens helemaal stopt om met mensen om te gaan die je niet leuk vindt of dingen te doen waar je geen zin in hebt? Wat als je gewoon eens 'fuck it' zou zeggen tegen alles?
Wie ook van mening is dat het leven wat meer vrijheid, vrije tijd en chocolade kan gebruiken en wat minder vervelende mensen, whatsapp-groepen en familiefeesten, heeft met dit boek goud in handen.

Laat je door dit boek inspireren om 'fuck it' te zeggen tegen mensen, dingen en gebeurtenissen waar jij niets aan hebt, zonder daardoor in een egoïstische klootzak te veranderen. Leer hoe kleine veranderingen en beslissingen een groot effect op je levenskwaliteit kunnen hebben.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.