RekenTests

Stel je wiskundig brein op de proef met 150 vraagstukken, cijferreeksen en bewerkingen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
RekenTests

paperback/ gebrocheerd: € 16.95

ISBN: 9789044752663, geïllustreerd, 144 blz., May 2019
Formaat: 21.9 (h) x 17.2 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 347 gram.

Uitgever: Centrale Uitgeverij Deltas

beschrijving

Of je er nu een talent voor hebt of niet, iedereen heeft zich ooit weleens afgevraagd wat het nut van wiskunde is. Waarom zou je zelf de oplossing zoeken als je rekenmachine het sneller kan? Toch leert wiskunde je meer dan alleen maar wat spelen met getallen. Wiskunde helpt je namelijk logisch nadenken, verbanden leggen en probleemoplossend denken - vaardigheden die iedereen gebruikt, of je nu van rekenen houdt of niet!

In dit boek vind je meer dan 100 uitdagende rekentests, van eenvoudige sommen tot ingewikkelde vraagstukken en vergelijkingen, die je brein op de proef stellen en je urenlang puzzelplezier bezorgen. Doordat de vragen werden opgesteld door Mensa, dé wereldwijde vereniging voor hoogbegaafde mensen, zijn ze overigens de perfecte voorbereiding op professionele intelligentieproeven, officiële IQ-tests of op de toelatingsproeven van Mensa.

Mensa is een internationale organisatie voor mensen met een hoog IQ. Om lid te worden van de organisatie moet je aantonen dat je op een gestandaardiseerde IQ-test een score haalt die in de bovenste 2 percentielen zit. Wereldwijd telt Mensa meer dan 100.000 leden in meer dan 40 landen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.