Raadgever beter slapen

Nick Littlehales

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044749250, 208 blz., April 2018
Formaat: 21.3 (h) x 14.8 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 409 gram.

Uitgever: Deltas/Chantecler

beschrijving

Alles over de mythe van 8 uur slapen - de herstellende kracht van dutjes - de beste slaaproutines om lichaam en geest maximaal op te laden.

Velen van ons hebben last van rusteloze nachten, maar voelen niet direct de behoefte om daar iets aan te doen. We gebruiken grote hoeveelheden cafeïne en suiker om onze vermoeidheid te verdoezelen en zo de dag door te komen. Toch hebben de uren die we in bed doorbrengen de grootste impact op ons humeur, onze motivatie en ons vermogen om beslissingen te nemen.

Nick Littlehales is een toonaangevend slaapcoach en adviseert de grootste namen uit de sportwereld, onder meer Team Sky, voetballers in de Premier League en olympische goudenmedaillewinnaars. In dit baanbrekende boek vertelt hij alles over zijn R90-programma, waarbij je slaaproutine wordt bepaald door een vaste wektijd en cycli van 90 minuten, in tegenstelling tot het achterhaalde idee van 8 uur per nacht.

Verder laat hij zien hoe je je persoonlijke slaapcyclus in kaart kunt brengen, wat de ideale temperatuur is in de slaapkamer en wat voor matras en beddengoed je het beste kunt gebruiken... en vooral ook hoe dutjes je leven kunnen veranderen! Sla dit boek snel open en leer van de allerbeste topsporters hoe je dankzij een slimme nachtrust meer zelfvertrouwen krijgt en succesvoller en gelukkiger wordt!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.