Inmaken & fermenteren

Petra Casparek

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Inmaken & fermenteren

gebonden: € 18.95

ISBN: 9789044749212, geïllustreerd, 128 blz., October 2017
Formaat: 21.9 (h) x 18.0 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 552 gram.

Uitgever: Deltas/Chantecler

vertaald door: Yvonne van 't Hul-Aalders

beschrijving

Inmaken en fermenteren. Genieten van kleurrijke schatten uit de voorraad!
Experimenteer met inheemse groenten en fruit als die op hun lekkerst zijn! Ontdek nieuwe en vergeten smaakwerelden en geniet het hele jaar van zelfgemaakte producten! Ingelegde komkommer, gefermenteerde kool en kimchi, perziken met rozemarijn en gedroogde appelringen uit de eigen keuken zijn nergens mee te vergelijken en goed voor de gezondheid.

Alles om mee te beginnen...
... basiskennis over inleggen, inmaken, fermenteren en drogen, stap voor stap uitgelegd. Daarnaast nuttige tips en keukentrucs en een overzichtelijke seizoenkalender.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.