Positief omgaan met je emoties

gevoelens leren herkennen en begrijpen

Christel Petitcollin

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Positief omgaan met je emoties

paperback/ gebrocheerd: € 4.99

ISBN: 9789044747973, geïllustreerd, 96 blz., June 2017
Formaat: 20.3 (h) x 13.5 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 172 gram.

Uitgever: Deltas/Chantecler

serienaam/reeks: Feel good-raadgever

vertaald door: Anouk Holsters

beschrijving

Gevoelens leren herkennen en begrijpen.
Emoties zijn soms beangstigend en worden vaak niet goed aanvaard in onze zogenaamd beschaafde maatschappij. Voor de meeste mensen betekent 'je emoties beheersen' hetzelfde als ze controleren, ze verdringen en vooral ze niet meer bewust ervaren! Maar het is juist door emoties te onderdrukken dat ze sterker worden en een negatieve controle op ons leven krijgen.
Emoties duiken niet zonder reden op in ons leven. Elke emotie heeft een functie, een nuttige boodschap die ze meedeelt over onze ervaringen. Daarom is het beter om ze te verwelkomen en rekening te houden met de boodschap die ze overbrengen.
Dit boek zal je leren hoe je je gevoelens op een positieve manier kunt gebruiken en hoe je van je emoties krachtige bondgenoten kunt maken om je leven in goede banen te leiden.

Christel Petitcollin is communicatieconsultant, coach en psychotherapeute. Haar ervaring met NLP, transactionele analyse en Ericksoniaanse hypnose deelt ze tijdens lezingen. Ze heeft al veel boeken op haar naam staan, komt vaak in de media en haar werk heeft een internationaal bereik.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.