Tijd voor een vegetarische barbecue

originele en smaakvolle recepten zonder vlees of vis

Ross Dobson

gebonden: € 16.95
ISBN: 9789044745610, geïllustreerd, 144 blz., March 2016
Formaat: 23.8 (h) x 20.0 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 689 gram.

Uitgever: Zuid-Nederlandse Uitgeverij N.V. / Centrale Uitgeverij

vertaald door: Yvonne van 't Hul-Aalders

beschrijving

Heerlijk barbecueën zonder vlees of vis? Het kan!

In dit boek deelt de Australische chef-kok Ross Dobson zijn favoriete vegetarische barbecuerecepten. Geliefde klassiekers zoals gevulde champignons, aardappelen in de schil of gegrilde maïs, maar ook verrassende recepten zoals tofoesteaks met verse sambal, aardappelburgers of vijgenspiesjes. Daarnaast geeft hij ideetjes voor hapjes, dipsauzen, bijgerechten en salades en is er een hoofdstuk gewijd aan overheerlijk brood.

Van de kleurrijke, smaakvolle gerechten in dit boek krijgt iedere groenteliefhebber het water in de mond!

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: