Diabetes onder controle

ontdek hoe u met de juiste voeding en levensstijl de échte oorzaak van diabetes type 2 kunt aanpakken

Alexa Fleckenstein

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Diabetes onder controle

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044744323, 320 blz., September 2016
Formaat: 22.9 (h) x 16.5 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 688 gram.

Uitgever: Deltas

beschrijving

Bent u vermoeid en hebt u te weinig energie?

Hebt u steeds honger?
Volgde u al diëten zonder blijvende resultaten?
Droomt u van een leven zonder diabetes?

In dit boek werpt dr. Alexa Fleckenstein nieuw licht op een van de snelst groeiende gezondheidsproblemen van de 21ste eeuw: diabetes type 2 is geen ziekte, maar wel het resultaat van een chronische ontsteking in uw lichaam als gevolg van een verkeerde levensstijl.

Ontdek de Vijf gezonde pijlers, die u helpen uw diabetes onder controle te krijgen. Met behulp van eenvoudige, snelle oefeningen (wat denkt u van 5 minuten per dag?), lekkere, ontstekingsremmende gerechten en veel andere innoverende tips werkt dr. Fleckenstein in dit boek een duidelijk, gemakkelijk uitvoerbaar plan uit om uw bloedsuikerspiegel te verlagen, overbodige kilo's te verliezen en meer energie te krijgen.

Als u zich dus afvraagt wat de echte oorzaak van uw diabetes is, hoe u kunt afrekenen met schadelijke eetgewoontes en obsessieve gedachten over uw voeding en lichaam en hoe u uw leven weer in eigen handen kunt nemen: dit boek beantwoordt al uw vragen. Dit volledig natuurlijke en wetenschappelijk bewezen plan zorgt ervoor dat diabetes uw leven niet langer beheerst!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.