Basishandboek bakken

alle baktechnieken en recepten stap voor stap

 
 

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044744149, geïllustreerd, 288 blz., October 2015
Formaat: 24.5 (h) x 19.0 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 1099 gram.

Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij

vertaald door: Emmy Middelbeek-van der Ven

fotografie: Dorothee Gödert; Foodfoto Teubner

beschrijving

Hoe maakt u een kraaklekkere meringue of een luchtige biscuit?
Wat is het geheim van perfecte crème anglaise?
Op welk manier hanteert u een spuitzak voor het mooiste resultaat?
Hoe maakt u in een oogwenk taartglazuur?

In dit boek vindt u alle onmisbare basisrecepten voor verschillende soorten deeg en beslag, romige vullingen, glazuur en garneringen van chocolade en fruit. Het bakken van taarten, koekjes, cakes en brood zal geen geheimen meer voor u hebben!
Behalve de belangrijkste baktechnieken krijgt u een heleboel klassieke en originele recepten. Ga aan de slag en geniet van zelfgebakken chocolade-truffeltaart, boterkoekjes, fruitige kwarktaart, citroensoufflé of brioches.

Kortom, dit boek is een must-have voor elke thuisbakker!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.