Gezonde darmen voor een slanke lijn

voor een slanke lijn

Michaela Axt-Gadermann

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gezonde darmen voor een slanke lijn

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789044744002, geïllustreerd, 176 blz., February 2016
Formaat: 23.6 (h) x 17.5 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 562 gram.

Uitgever: Deltas

illustrator: Zeichenpool

beschrijving

Hoe onze darmbacteriën ons gewicht bepalen - Met de juiste voeding de goede darmbacteriën stimuleren - Concrete voedingsadviezen en recepten

Waarom kunnen sommige mensen zoveel eten als ze willen zonder in gewicht aan te komen, terwijl anderen nog maar naar een stuk chocolade hoeven te kijken of het blijft al aan hun billen plakken?

Of we zonder moeite slank blijven of blijvend tegen de kilo's moeten vechten, wordt eigenlijk allemaal in onze darmen bepaald. Ontelbare bacteriën zijn ervoor verantwoordelijk hoe goed of slecht we ons eten kunnen verteren. Het slechte nieuws: wie de foute bacteriën in zijn darm heeft, wordt sneller dik. Maar er is ook goed nieuws: welke bacteriën het in de darm voor het zeggen hebben, dat kunt u beïnvloeden.

De nieuwste wetenschappelijke bevindingen tonen aan dat het mogelijk is om via de voeding de darmbacteriën en zo ook het lichaamsgewicht te beïnvloeden. Dit boek legt uit hoe dat kan en geeft praktische tips en recepten om de darmflora te helpen programmeren op een 'slank' figuur.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.