Hengelsport

het complete handboek

Michael Kahlstadt; Ranier Korn

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hengelsport

gebonden: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044742725, geïllustreerd, 368 blz., March 2015
Formaat: 24.4 (h) x 17.5 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 1124 gram.

Uitgever: Centrale Uitgeverij Deltas

vertaald door: Hajo Geurink

beschrijving

Hengelsport - Het complete handboek is behalve een praktische handleiding ook een waardevol naslagwerk voor iedere sportvisser. U vindt in dit boek namelijk alles wat u moet weten over vissen in zoet en zout water, van materiaal en toebehoren tot vistechnieken en vissoorten.

In het eerste deel komen de verschillende vistechnieken voor zoetwatervisserij aan bod: bodem- en penvissen, spin- en vliegvissen en slepend vissen. Heel overzichtelijk wordt steeds aangegeven welke speciale materialen u nodig hebt, wat de geschikte soorten aas zijn en hoe u die op de beste manier kunt aanbieden. In het hoofdstuk over de verschillende zoetwatervissen leest u waar u de vissoorten kunt aantreffen en hoe u de vistechnieken optimaal kunt afstemmen op een bepaalde vissoort.

Het tweede deel gaat dieper in op de belangrijkste vistechnieken voor zeevisserij, van kottervissen via boot- en strandvissen tot het steeds populairder wordende vissen op zeeforel. Een apart hoofdstuk is gewijd aan het zeevissen in Noorwegen en ook in dit deel krijgt u een overzicht van de afzonderlijke vissoorten en de speciaal op de soort afgestemde vismethoden.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.