Supergezonde sappen voor sporters

Penny Hunking; Fiona Hunter

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 6.95

ISBN: 9789044740073, geïllustreerd, 96 blz., March 2014
Formaat: 21.2 (h) x 15.3 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 214 gram.

Uitgever: Deltas

vertaald door: Janet Hetebrij

beschrijving

40 sappen en smoothies boordevol vitaminen en mineralen om je energieniveau weer op peil te brengen

Verse sappen en smoothies zijn niet alleen lekker en gezond, maar ook een handige en belangrijke voedingsbron voor sporters, want in één portie zitten meteen alle broodnodige koolhydraten, vitaminen en mineralen. Bovendien zijn deze natuurlijke energiedrankjes eenvoudig en snel te maken en, in tegenstelling tot vast voedsel, licht verteerbaar. In dit boek vind je de beste sapjes en smoothies voor sporters, die speciaal zijn samengesteld om in een mum van tijd je vochttekort weer aan te vullen en je energieniveau op peil te brengen.

- Of je nu een marathonloper bent of twee keer per week gaat gymmen, dankzij deze energiedrankjes verbeter je je prestaties op een natuurlijke en gezonde manier.
- Handige symbolen tonen je in één oogopslag voor welke sporten een bepaald recept geschikt is, en wanneer je het moet gebruiken: voor, tijdens of na de inspanning.
- Voor elk drankje lees je welke voedingsstoffen en hoeveel ervan in één portie zitten.

Penny Hunking is een erkende sportdiëtiste en fitnessinstructrice. Ze heeft inmiddels twee boeken over voeding en beweging op haar naam staan.
Fiona Hunter heeft als redactrice meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van voeding.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.