De magie van elfen

met magisch elfenboek en 52 kaarten om de toekomst te voorspellen

Gillian Kemp

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De magie van elfen

paperback/ gebrocheerd: € 12.95

ISBN: 9789044739305, geïllustreerd, November 2013
Formaat: 16.5 (h) x 14.5 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 327 gram.

Uitgever: Deltas

beschrijving

Met magisch elfenboek en 52 kaarten om de toekomst te voorspellen
Vertrouw op de wijsheid van magische elfen om een antwoord te vinden op uw levensvragen. Dit aantrekkelijke doosje bevat een kleurrijk boekje en 52 prachtig geïllustreerde kaarten met unieke elfenboodschappen. Het boekje onthult u elfenwijsheden, vertelt over eeuwenoude elfenrituelen en neemt u mee naar Elfenland. Bovendien ontdekt u hoe u de elfenkaarten moet leggen om uw toekomst te zien of een antwoord te krijgen op uw vragen over liefde, uw werk of uw toekomst. De kaarten vormen echter niet alleen een orakel, u kunt ze ook gebruiken als een dagelijkse spreuk voor een vleugje elfenmagie.
Zullen uw wensen in vervulling gaan? Wat hebben de vier jaargetijden voor u in petto? Hoe zal uw toekomst eruitzien? Ontdek het met deze magische elfen...

Gillian Kemp is een internationaal gewaardeerd schrijfster en helderziende. Ze schrijft boeken over magie, toverspreuken en toekomst voorspellen en werkt voor diverse tijdschriften. Ze maakt vaak verre reizen waarop ze traditionele magie leert van de plaatselijke bevolking.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.