Kooktechnieken

meer dan 1200 werkwijzen eenvoudig uitgelegd. Van eieren pocheren tot rollades bereiden. Basiskookboek

Claudia Lenz; Claudia Bruckmann

paperback/ gebrocheerd: € 14.95
ISBN: 9789044739275, geïllustreerd, September 2013
Formaat: 22.4 (h) x 16.9 (b) x 3.5 (d) cm. Gewicht: 1205 gram.

Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij

illustrator: Dorothee Godert; Teubner Foodfoto

vertaald door: Yvonne van 't Hul-Aalders

beschrijving

Het complete naslagwerk voor elke kok - Meer dan 1200 werkwijzen eenvoudig uitgelegd
In dit lijvige handboek vindt u meer dan 1200 werkwijzen die stap voor stap worden beschreven aan de hand van duidelijke foto's. De technieken voor de voorbereiding en verwerking van de ingrediënten zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken van A tot Z: groenten, fruit, eieren en zuivelproducten, vis en zeevruchten, vlees, gevogelte en wild, pasta en granen, kruiden en specerijen. Zo leest u onder andere hoe u artisjokken bereidt, de pitjes uit een granaatappel verwijdert, zalm fileert, oesters openmaakt en een wildbout lardeert... Bovendien bevat dit handboek een extra hoofdstuk waarin de bereiding van de belangrijkste fonds en sauzen wordt besproken.
Kortom, een keukenbijbel voor alle liefhebbers van de kookkunst!

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: