Gelukkig zijn in al je relaties

Jenny Brown

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gelukkig zijn in al je relaties

paperback/ gebrocheerd: € 9.95

ISBN: 9789044739060, 256 blz., February 2015
Formaat: 22.4 (h) x 15.7 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 467 gram.

Uitgever: Centrale Uitgeverij Deltas

vertaald door: Anouk Holsters

beschrijving

Ontwikkel je volwassen 'ik' en verbeter je relaties met anderen en jezelf

Een mens is een sociaal wezen: zonder relaties kunnen we niet overleven. Maar tegelijkertijd is het juist in onze relaties dat we het meest kwetsbaar zijn. We kunnen het gevoel hebben dat we onszelf verliezen, of we zijn uitgeput door onze vergeefse pogingen om dingen beter te maken voor elkaar. Onze relaties kunnen het allerbeste en het allerslechtste van onszelf naar boven brengen.
Dit boek wil u laten inzien dat een individu en zijn relaties onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Alle relaties in uw leven kunnen u zelfbewuster en volwassener maken - en het zijn niet noodzakelijk de comfortabele relaties die persoonlijke groei bevorderen!
Aan de hand van de familiesysteemtheorie van Bowen neemt dit boek u mee op een reis langs elke fase van het leven om de voorspelbare patronen bloot te leggen van de relaties met uw partner, ouders, kinderen, collega's, vrienden en vooral ook de relatie met uzelf. Zodra u die kennis hebt, kunt u die gebruiken om doelbewuste aanpassingen te maken aan uzelf. Het resultaat is meer zelfverzekerdheid, sterkere relaties en een verfrissend nieuwe kijk op de uitdagingen en kansen van het leven.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.