Mode-atelier vol.1 - Patronen tekenen - de basis

Teresa Gilewska

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Mode-atelier vol.1 - Patronen tekenen - de basis

paperback/ gebrocheerd: € 34.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044736519, geïllustreerd, 224 blz., October 2013
Formaat: 28.1 (h) x 22.5 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 925 gram.

Uitgever: Centrale Uitgeverij Deltas

beschrijving

In kledingzaken vind je vaak niet precies het topje dat je zoekt of de rok die als gegoten zit. Waarschijnlijk heb je daarom weleens gedacht hoe handig het zou zijn als je zelf perfect passende kleding kon maken.
In dit boek vind je alles wat je moet weten om het perfecte patroon te leren tekenen en je eigen kleding te ontwerpen. Je zult geen kant-en-klare patronen aantreffen om te kopiëren en uit te knippen, maar wel gedetailleerde aanwijzingen waarmee je zelf patronen voor bijvoorbeeld een rok of lijfje kunt tekenen. Daarnaast vind je ook instructies voor verschillende soorten mouwen, kragen, zakken en halsuitsnijdingen om je kledingstukken een eigen karakter te geven en helemaal aan te passen aan jouw persoonlijke smaak.

Teresa Gilewska doceert al bijna dertig jaar modevormgeving in Frankrijk, Polen en China. In 1989 richtte ze haar eigen naaiatelier op in Parijs dat ze tot 2000 heeft geleid. Sindsdien wijdt ze haar tijd geheel aan het lesgeven en schrijven van boeken over mode en kledingontwerp.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.