Groot handboek snijtechnieken

stap voor stap leren snijden als een echte chef-kok

Jeffrey Elliot; James P. DeWan

gebonden: € 12.50
ISBN: 9789044731798, geïllustreerd, 400 blz., October 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij

illustrator: All MacDonald

vertaald door: Hilde Nagel-Peters

beschrijving

Stap voor stap leren snijden als een echte chef-kok: Groente - fruit - vlees - vis - gevogelte - schaal- en schelpdieren

Een mango in blokjes en aardappelen in gelijkmatige frites snijden, prei en selderij in julienne snijden, een kip ontbenen, een lamscarré versnijden, vis fileren, een gebraden lamsbout trancheren, mooie decoraties maken...

Aan de hand van uitvoerige, gemakkelijk te begrijpen instructies en stap-voor-stapfoto's in dit handboek leert u de snijtechnieken voor groente, fruit, vlees, vis en gevogelte. Bovendien krijgt u uitgebreide informatie over hoe u gebraden vlees moet trancheren voor uw gasten aan tafel en leert u decoraties maken, van klassieke tomatenroosjes tot een indrukwekkende appelzwaan.

Als u hebt geleerd hoe u een mes op de juiste manier vasthoudt en gebruikt, kunt u niet alleen veel veiliger maar ook veel sneller werken. Dankzij de juiste snijtechnieken kunt u veel efficiënter allerlei recepten bereiden.

Kortom, dit boek is een waardevolle, praktische raadgever voor iedereen die wil leren snijden en hakken als een echte professional!

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: