Sterker zwanger

Krachttraining voor en na de bevalling

Romana Serno

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Sterker zwanger

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789044645293, 120 blz., September 2020
Formaat: 20.0 (h) x 11.6 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 161 gram.

Uitgever: Prometheus

beschrijving

Sterk en gezond met Arie en Klaas BoomsmaTrainen tijdens je zwangerschap. Aanstaande moeders die in beweging blijven tijdens hun zwangerschap herstellen beter van hun bevalling. Leuk en aardig, maar hoe train je verantwoord door? Wat doe je wel en wat juist niet? Romana Serno is een expert in krachttraining voor vrouwen. Ze begeleidt al jaren - succesvol - vrouwen voor en na de bevalling.


In Sterker zwanger bespreekt Romana de veranderende anatomie van het vrouwelijke lichaam bij zwangerschap. Ze vertelt per trimester welke sportactiviteiten je beter kunt vermijden, maar vooral ook wat je wel kunt doen. Wat is diastase, wat is de invloed van borstvoeding op je lichaam, wat gebeurt er bij verzakking en hoe ga je daarmee om?


In een periode waarin een vrouwenlichaam grote veranderingen doormaakt is een beetje houvast - een uitweg uit het verwarrende Google-oerwoud van informatie - zeer welkom. Sterker zwanger beantwoordt vragen, legt uit en motiveert om op een goede en veilige manier actief te zijn tijdens de zwangerschap.


Romana Serno is pre- & postnataal fitness expert. Ze is oprichtster van SterkHer en personal trainer bij Vondelgym.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.