Binnen het Witte Huis

Doug Wead

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Binnen het Witte Huis

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044644012, 416 blz., November 2019
Formaat: 23.0 (h) x 15.0 (b) x 3.5 (d) cm. Gewicht: 650 gram.

Uitgever: Prometheus

vertaald door: Gabriella van Karsbergen

beschrijving

Over Donald Trump zijn tientallen boeken, artikelen en verzinsels geschreven, die steevast leunen op anonieme en dus oncontroleerbare bronnen. Binnen het Witte Huis is de eerste geschiedenis van het Witte Huis van Trump waarin de president, zijn familie en zijn staf on the record en volkomen openhartig met de auteur spreken.

Binnen het Witte Huis is een meeslepende, allesomvattende geschiedenis van Trumps verkiezingsoverwinning en zijn eerste jaren in het Witte Huis. Het boek beschrijft verhalen die tot nu toe onbekend of zelfs geheim waren, inclusief Trumps succesvolle stimulering van de economie, zijn vernietiging van IS en zijn omgang met Kim Jong-un. Het bevat voorts exclusieve gesprekken met Trumps familieleden over onder meer het Mueller-rapport.

Binnen het Witte Huis is een uniek document voor iedereen die wil weten hoe de president en zijn naaste omgeving nu écht denken en handelen.

Doug Wead is een New York Times-bestsellerauteur die gespecialiseerd is in Amerikaanse presidenten en hun families. Hij was assistent van president George H.W. Bush en interviewde de afgelopen decennia zes presidenten, zes first lady’s en dertig broers, zussen en kinderen van Amerikaanse presidenten.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.