De maddAddam-trilogie

Margaret Atwood

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De maddAddam-trilogie

paperback/ gebrocheerd: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044641912, 1280 blz., July 2019
Formaat: 21.3 (h) x 13.7 (b) x 5.8 (d) cm. Gewicht: 999 gram.

Uitgever: Prometheus

beschrijving

In Margaret Atwoods MaddAddam-trilogie wordt een wereld beschreven die even futuristisch als angstaanjagend dichtbij is. In drie beklemmende romans wordt de lezer meegezogen in een postapocalyptische samenleving. Maar binnen het schrikbeeld en de gevolgen van allesverwoestende golven en ziektes maakt Atwood met haar schrijfstijl evenveel ruimte voor humor, en lijken liefde en hoop nooit helemaal vergaan. Door de huidige maatschappij een kritische spiegel voor te houden maakt Atwood haar trilogie nu relevanter dan ooit.
Wereldwijd werden de losstaande delen Oryx en Crake, Het jaar van de vloed en MaddAddam geprezen, en bewees Margaret Atwood zich definitief als de aansprekendste literaire toekomstvoorspeller van dit moment. Voor het eerst worden de drie romans nu gebundeld _ vooralsnog wereldwijd een unicum.

Margaret Atwood (Ottawa, 1939) wordt beschouwd als de ‘Grande dame’ van de Canadese literatuur. Ze woont in Toronto en verwierf de afgelopen halve eeuw een miljoenenpubliek. Haar bekendste roman, The Handmaid’s Tale, werd een razend succesvolle televisieserie, met in de hoofdrol Elisabeth Moss. In september 2019 verschijnt de langverwachte opvolger van dit boek, De testamenten.

‘Meeslepend, opwindend (...) Margaret Atwood is een levende legende.’
The New York Times Book Review

‘Atwoods zinnen bevatten meer ritme en swing dan die van de meeste twintigers.’
The Times

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.