Life Goals

Alle hashtags hooghouden in een wereld vol verwachtingen

Laura Brijde

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Life Goals

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044641684, 198 blz., June 2020
Formaat: 21.2 (h) x 14.8 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 456 gram.

Uitgever: Prometheus

beschrijving

De perfecte baan, een leuke relatie, mooie reizen maken en vooral plezier hebben in alles wat je doet. Voor ‘onze’ generatie lijken de mogelijkheden eindeloos. Millennials zijn doorgaans hoogopgeleid en hebben een ontembare lust naar succes in het leven – op alle gebieden. En het kan altijd beter en méér. Herkenbaar?

Laura Brijde geeft je een inkijkje in haar millennialbestaan en vertelt openhartig over de onderwerpen die haar na aan het hart liggen: carrière, liefde, onzekerheden, reizen en geluk. Van piepjonge en onervaren blogger tot reizende zzp’er, en van romantische langeafstandsrelaties tot verhuizen naar de zonnige Costa del Sol.

Laura neemt je, zoals alleen zij dat kan, mee in haar belevenissen en avonturen, vol openhartige verhalen, ongemakkelijke acties en leerzame tips. Zo leer je in Life Goals hoe je de hashtags #girlboss, #couplegoals, #nofilter, #wanderlust en #happylife niet slechts online, maar juist ook offline kunt nastreven.


LAURA BRIJDE (1995) is fulltime online creator. Wat begon als RunningLau veranderde al snel in meer lifestyle gerelateerde content toen ze voor de liefde naar Spanje verhuisde. Op onder andere Instagram, YouTube en haar blog deelt ze al jaren vol passie haar millennialgedachten en Spaanse avonturen – en met succes: vele volgers later zijn zij en haar brede glimlach een begrip in de online wereld.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.