Klokkendans

Anne Tyler

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Klokkendans

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044637151, 344 blz., August 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Prometheus

vertaald door: Barbara de Lange

beschrijving

Willa Drake kan de beslissende momenten van haar leven op één hand tellen: toen ze elf was en haar moeder verdween, toen ze op haar 21ste een aanzoek kreeg, en toen ze op 41-jarige leeftijd weduwe werd door een ongeluk. Zo heeft Willa steeds een pad gevolgd dat door anderen voor haar was uitgerold.
Wanneer ze hoort dat de ex-vriendin van haar zoon is neergeschoten, laat ze alles achter en stapt ze in het vliegtuig. De impulsieve beslissing om voor deze vrouw en haar dochter te gaan zorgen, zal Willa naar onbekend terrein leiden. Ze ontmoet nieuwe, excentrieke buren, die haar inzicht geven in de rituelen die het wezen van een gemeenschap vormen, en haalt plezier uit de meest onverwachte dingen.

Klokkendans is een bitterzoete roman over hoop en spijt, vervulling en vernieuwing. Anne Tyler vertelt het verhaal van een vrouw die besluit dat het nooit te laat is om je eigen pad te kiezen.

Anne Tyler (1941) wordt gezien als een tijdloze schrijver met een fenomenale eigen literaire stem. Ze kreeg in 1989 de Pulitzer Prize voor haar roman Breathing Lessons en in 2012 de Sunday Times Award for Literary Excellence. Haar laatste roman De blauwe draad werd genomineerd voor de Man Booker Prize.

Over De blauwe draad:

‘Een roman van Anne Tyler is altijd een bron van plezier.’
THE TIMES

‘Typisch Anne Tyler. Zij kan sitcomachtige situaties omtoveren tot iets veel diepers en ontroerenders.’
THE NEW YORK TIMES BOOK REVIEW

‘Een geweldige schrijfster. Elke nieuwe roman is een bewijs van Tylers veelzijdige talent.’
THE WALL STREET JOURNAL

‘Tyler is niet gewoon goed, ze is angstaanjagend goed.’
JOHN UPDIKE

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.