Droom meester

Droom jezelf sterker tijdens de slaap

Tim Post

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 20.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044633696, 136 blz., October 2018
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 177 gram.

Uitgever: Prometheus

beschrijving

In je slaap verslavingen smoren, sportprestaties verbeteren, angsten overwinnen en inspiratie vinden. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dromen zijn géén bedrog. Dit weet Marco Borsato misschien nog niet, maar wetenschappers weten inmiddels beter.

Baanbrekend slaaponderzoek toont dat we droombewuster kunnen leren slapen. In lucide dromen kunnen we onze dromen sturen en droomavonturen scheppen die ons mentaal sterken. Vlucht niet van angstdromen, maar omarm deze en vind inspiratie. Buig faaldromen om naar succesbelevingen. Ontwaak met meer zelfinzicht, moed en energie.

Aan de hand van recente wetenschappelijke inzichten, persoonlijke droomverhalen en beproefde droomlessen biedt Droom meester gereedschap om onszelf sterker te dromen tijdens de slaap.

Tim Post (1984) promoveert aan de Universiteit Twente en geeft wereldwijd lezingen en workshops over de wetenschap en kracht van het lucide dromen. Post werd bekend door zijn TEDx Talk over lucide dromen. Hij heeft zelf ontelbaar veel lucide dromen beleefd en deze actief ingezet voor het stimuleren van zijn eigen persoonlijke groei.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.