Het beste wat we hebben

Griet Op de Beeck

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het beste wat we hebben

gebonden: € 22.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789044629378, 320 blz., September 2017
Formaat: 22.1 (h) x 14.8 (b) x 3.2 (d) cm. Gewicht: 520 gram.

Uitgever: Prometheus

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

De zitting was in volle gang, maar Lucas stond op en liep de raadkamer uit. Soms weet een lijf beter wat te doen dan alle opgetelde rationaliteit. Hij stapte in zijn auto en zonder veel nadenken reed hij naar de brug, de brug waar elk jaar gemiddeld veertien mensen af sprongen.
Het beste wat we hebben is een boek over stoppen met almaar doorgaan en stil blijven staan, over de complexiteit van collectief oud zeer, over hoever de schaduwen van het verleden reiken, over afscheid durven nemen, over de schoonheid van echte soorten samen, over wat een mens kan doen in een wereld zoals die van nu.
De roman is het eerste deel van een trilogie waarin Griet Op de Beeck een voor haar erg belangrijke thematiek tot op het bot wil proberen uit te spitten. Drie boeken, perfect afzonderlijk te lezen indien gewenst, met drie perspectieven op eenzelfde problematiek, die telkens de ruimte krijgen. Omdat sommige dingen niet simpel te vertellen zijn.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Het beste wat we hebben

gebonden: € 35.00
De zitting was in volle gang, maar Lucas stond op en liep de raadkamer uit. Soms weet een lijf beter wat te doen dan alle opgetelde rationaliteit. ...

Meer boekennieuws op Facebook.